سنسور القائی نامور با حساسیت ۲ میلی‌متر

دسته:
موجود در انبار
  • ارسال توسط کالای برق متینی - فروشگاه متینی
بازگشت
  • ارسال توسط کالای برق متینی - فروشگاه متینی
    {{{{جهت ویرایش این متن به پیکربندی پوسته > تب برچسب ها مراجعه نمایید.}}}} این کالا پس از مدت زمان مشخص شده توسط فروشنده در انبار کالای برق متینی - فروشگاه متینی تامین و آماده پردازش می‌گردد و توسط پیک کالای برق متینی - فروشگاه متینی در بازه انتخابی ارسال خواهد شد.

تماس بگیرید

پرداخت امن
ضمانت اصالت کالا
پشتیبانی آنلاین

توضیحات

یکی از ابزار بسیار کاربردی در صنایع، مربوط به سنسورها است. این قطعه دارای انواع گوناگونی است که نوع القائی آن به‌مراتب کارآمدتر است. چرا که با قابلیت بدون تماس، قادر به تشخیص فلزات در اطراف خود بوده و اقدام به فرمان‌های لازم می‌نماید. ازاین‌رو این حسگر در صنایع بسیار مهم و کاربردی عمل می‌کند. باتوجه‌به اینکه این سنسورها بر مبنای مدارهای الکتریکی فعالیت می‌کنند، به سنسورهای الکترومغناطیسی نیز شهرت دارند. انواع مختلفی از سنسورهای القائی در برندها و مدل‌های مختلف در بازار موجود است که ما در این مقاله به سنسور القائی نامور با حساسیت ۲ میلی‌متر پرداخته و در حد توان مطالب مفید و جامعی دراین‌خصوص ارائه خواهیم کرد. امید که مفید واقع شود.

اجزای تشکیل‌دهنده در سنسورهای القائی

به‌طورکلی سنسورهای القائی از چهار بخش اصلی تشکیل شده است:

  • اسیلاتور یکی از بخش‌های اساسی این حسگر است. این قطعه با فرکانس بالای خود قادر به تأثیرپذیری قطعات فلزی است. به‌طوری‌که با فعالیت این بخش میدان مغناطیسی در قسمت حساس سنسور ایجاد می‌شود.
  • دومین بخش در حسگرهای القائی به دمدولاتور اختصاص دارد. این بخش به‌عنوان آشکارساز دامنه اسیلاتور عمل می‌کند. به همین دلیل وقتی دامنه ولتاژ اسیلاتور در اثر میدان مغناطیسی کاهش یابد، کار انتقال آن به بخش بعدی توسط دمدولاتور انجام می‌شود.
  • اشمیت تریگر سومین بخش از حسگر القائی را تشکیل می‌دهد. بعد از انتقال دامنه کاهشی اسیلاتور از دمدولاتور، این بخش هم به نوبه خود با تحریک دامنه آن را به بخش انتهایی منتقل می‌کند.
  • تقویت خروجی آخرین بخش از ساختمان سنسور القائی است که با انتقال جریان الکتریکی از دیگر بخش‌ها فعال و اقدام به خروج این ولتاژ می‌نماید.

انواع سنسورهای القائی

 همان‌طور که گفته شد حسگرهای القائی دارای طیف وسیع هستند که بسته به مدل و کاربرد آن در دسته‌بندی خاص خود قرار می‌گیرند:

  • سنسور القائی آنالوگ
  • سنسور القائی نامور
  • سنسور القائی سرعت بالا
  • سنسور القائی برای محیط‌های با فشار بالا
  • سنسور القائی AS-i
  • سنسور القائی محیط‌های باحرارت بالا
  • سنسور القائی کنترل وضعیت ولو

هر یک از حسگرهای نامبرده متناسب با کارایی خود در بخش‌های مختلف و به‌منظور سرعت و دقت بالا مورداستفاده هستند. در این میان سنسور القائی نامور با حساسیت ۲ میلی‌متر نسبت به فلز، مختص مناطق انفجاری و خطرناک است.

حسگر القائی نامور باقدرت تشخیص ۲ میلی‌متر

این سنسور القائی دوسیمه دارای تغذیه VDC۸.۲  به‌عنوان یک حسگر ضد انفجار شناخته می‌شود. حسگر فوق به لحاظ شکل فیزیکی یک سنسور سیلندری با حساسیت دو میلی‌متر است. یکی از قابلیت‌های مهم سنسور القائی نامور با حساسیت ۲ میلی‌متر، مربوط به عملکرد مجزای آن با تقویت‌کننده است. این حسگر با ماکزیمم فرکانس خروجی ۱۵۰۰ هرتز ساخته شده است. در ساخت بدنه این سنسور القائی سیلندری از فلز برنج استفاده شده که روی آن با کروم آبکاری می‌شود. این کار به‌منظور جلوگیری از پوسیدگی حسگر انجام می‌گردد. جنس سیم‌ها در این حسگر از جنس مس بوده و طول کابل آن یک و نیم متر است. کاربرد اصلی این حسگر در محیط‌هایی است که احتمال انفجار در آن وجود دارد. به همین دلیل حسگر را در محل قابل‌انفجار نصب و تقویت‌کننده آن را در محلی امن قرار می‌دهند.

کلام پایانی

یکی از سنسورهای القائی با قابلیت استفاده در مکان‌های انفجاری و خطرآفرین، به سنسور القائی نامور با حساسیت ۲ میلی‌متر اختصاص دارد. باتوجه‌به قابلیت فعالیت این سنسور بدون تماس، می‌توانید به‌راحتی آن را در محل‌های انفجاری نصب کنید. یکی از نکات مهم و حائز اهمیت در این حسگر مربوط به تقویت‌کننده آن است. باتوجه‌به این مسئله که از این سنسور القائی بیشتر در مناطق پر خطر و انفجاری استفاده می‌شود، تقویت‌کننده آن به‌صورت مجزا و خارج از حسگر فعالیت خود را انجام می‌دهد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سنسور القائی نامور با حساسیت ۲ میلی‌متر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *